Circulaţia rutieră a fost închisă, duminică după-amiază, pe Autostrada A 2 şi pe tronsonul cuprins între Bucureşti şi Drajna, din cauza fenomenului de ploaie îngheţată care generează apariţia spontană a poleiului, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost restricţionată pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Bucureşti şi Drajna (km 15+000 – km 105+000), pe ambele sensuri.

Ruta ocolitoare este Bucureşti - Fundulea - DN 3 - Lehliu - DN 3A - Drajna.

Începând cu ora 13.15, pe A 2 a fost închisă circulaţia rutieră pentru toate categoriile de autovehicule între Fundulea şi Drajna (km 36+000 – km 105+000), pe ambele sensuri, din cauza fenomenului meteo de ploaie îngheţată. 

Meteorologii au emis, duminică după-amiază, o avertizare cod portocaliu de polei pentru Bucureşti şi zece judeţe, până la ora 18.00. Judeţele vizate de avertizarea cod portocaliu sunt: Ialomiţa, Prahova, Argeş, Giurgiu, Brăila, Dâmboviţa, Teleorman, Buzău, Ilfov şi Călăraşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.