Circulaţia pe Drumul Naţional 7 s-a desfăşurat cu dificultate, vineri, timp de câteva ore, după ce o macara a agăţat firele de energie electrică şi a doborât doi stâlpi de electricitate în apropierea localităţii Budeşti din judeţul Vâlcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Alina Teodorescu, traficul rutier pe DN 7 a fost blocat, vineri dimineaţă, la limita localităţii Budeşti cu localitatea Goranu, în urma unui incident rutier.

O macara care ieşea din curtea unei societăţi comerciale a agăţat firele de curent electric şi a dărâmat doi stâlpi de electricitate, care au căzut pe carosabil. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ulterior, una dintre benzi a fost eliberată şi s-a circulat altrenativ. Poliţiştii au dirijat traficul, iar pentru fluidizarea circulaţiei maşinile au fost direcţionate şi prin municipiul Râmnicu Vâlcea. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul a revenit la normal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.