Traficul este îngreunat, vineri seară, pe Autostrada A1, Bucureşti-Piteşti, din cauza unui camion încărcat cu bere care a pierdut din marfă în momentul în care a accelerat pe banda de intrare pe autostradă. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române nu există persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ieşirea din Capitală către Autostrada A1 (Bucureşti - Piteşti) se face cu dificultate, vineri seară, după ce mai multe navete cu bere dintr-un TIR au căzut şi s-au împrăştiat pe carosabil. 

„Este blocată şi banda de accelerare dinspre breteaua de legătură cu DN Centura Bucureşti. Se circulă doar pe banda a doua”, arată centrul Infotrafic al Poliţiei Române

Navetele cu bere au căzut după ce şoferul a accelerat în curbă şi au alunecat între puntea autocamionului şi prelata care nu era asigurată suficient. Nu au fost persoane rănite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.