Traficul rutier pe Autostrada A2, tronsonul Cernavodă - Constanţa, şi A4 Ovidiu - Agigea este îngreunat, marţi după-amiază, din cauza ceţii dense, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, la ora 17.00, pe autostrada A2, tronsonul Cernavodă - Constanţa, şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea se circulă în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 de metri. 

Poliţiştii atrag atenţia că pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, pe autostrăzi trebuie respectate şi alte reguli, precum interzicerea opririi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice trebuie pornite luminile de avarie, scoşi pasagerii din autovehic şi amplasate triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.