Traficul rutier este aglomerat, duminică, pe DN 1, în staţiunile de pe Valea Prahovei, iar Poliţia le recomandă şoferilor folosirea rutei alternative DN 1A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la această oră se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti - Braşov, în staţiunile de pe Valea Prahovei, între Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să folosească ruta alternativă DN 1A Săcele - Cheia - Ploieşti. De altfel, la  Dârste a fost instituit un filtru pentru a recomanda şoferilor utilizarea rutei alternative.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu atenţie, păstrând o distanţă suficientă în mers între vehicule, care să le permită să oprească în condiţii de siguranţă, să nu facă depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea oricărei manevre de schimbare a direcţiei de deplasare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.