Bărbatul din Timişoara care şi-a ucis fosta soţie prin incendiere a fost arestat preventiv pentru omor calificat (omorul săvârşit prin cruzimi). Procurorii au constatat că, înainte de a-i da foc, el a lovit-o pe femeie cu un sucitor, iar aceasta a murit ulterior, în dormitorul agresorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”S-a reţinut suspiciunea că în seara de 24.09.2023, în timp ce se aflau la locuinţa din municipiul Timişoara, pe fondul unui conflict verbal şi al consumului de alcool, numitul T.I. a lovit-o cu un sucitor pe persoana vătămată A.F. (fosta soţie cu care locuia în acelaşi imobil), iar apoi a turnat combustibil pe aceasta şi i-a dat foc, cu o brichetă, după care nu a anunţat incidentul pentru acordarea ajutorului medical victimei, aceasta decedând în dormitorul imobilului, în data de 25.09.2023, ca urmare a leziunilor traumatice provocate prin arsura termică cu flacără”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, într-un comunicat de presă, de luni.
 
În 29 septembrie, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior el fiind arestat preventiv.
 
”Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş a admis propunerea parchetului, dispunând arestarea preventivă a inculpatului T.I. pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29.09.2023”,se mai arată în comunicat.
 
Bărbatul este acuzat de omor calificat (omorul săvârşit prin cruzimi).
 
Potrivit anchetatorilor, bărbatul nu a anunţat autorităţile despre starea femeii, însă după ce aceasta a murit le-a spus poliţiştilor că femeia a făcut un grătar şi s-a ars. Ulterior, şi-a recunoscut fapta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.