Bărbatul care a luat dintr-un bancomat din Timişoara suma de 6.000 de euro a fost identificat de poliţişti. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a returnat banii persoanei vătămate. Poliţiştii nu îl vor cerceta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au identificat persoana care a sustras 6.000 de euro din fanta bancomatului, de la o unitate bancară din Timişoara. Este vorba de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Timişoara, care a recunoscut fapta şi a predat banii persoanei vătămate”, transmite IPJ Timiş.
 
Potrivit poliţiştilor, având în vedere că bărbatul s-a împăcat cu persoana vătămată, dosarul va fi clasat.
 
Poliţiştii din Timişoara au solicitat, vineri, sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr care a sustras dintr-un bancomat suma de 6.000 de euro, pe care un bărbat încercase să o depună în cont, dar banii rămăseseră în interiorul locaşului. Tânărul purta ochelari de soare, căciulă şi mască.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.