Un tânăr de aproximativ 27 de ani a murit, joi, în localitatea Iecea Mare din judeţul Timiş, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în timpul unor lucrări de canalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara şi Secţiei Sânnicolau Mare intervin în comuna Iecea Mare pentru extragerea unei persoane rămase blocată sub pământ surpat. La faţa locului au fost mobilizate două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare grea, un autocamion cu container şi un buldoexcavator, o ambulanţă SAJ şi un echipaj SMURD cu medic.  Au fost solicitate Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Iecea Mare, Cărpiniş şi Lenauheim şi a fost anunţat ITM”, a transmis, joi, ISU Timiş.
 
Când salvatorii au ajuns la el, au constatat decesul bărbatului.
 
”Un tânăr în varstă de aproximativ 27 ani a fost degajat de sub pământ. Din nefericire, medicul de pe ambulanţa SMURD a declarat decesul victimei”, a precizat ISU Timiş.
 
Inspectoratul Teritorial de Muncă va ancheta dacă au fost respectate normele de protecţia muncii în cadrul lucrărilor de canalizare.
 
”Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Săcălaz au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 27 de ani, ce lucra la o instalaţie de canalizare pe raza comunei Iecea Mare, ar fi fost surprins de un mal de pământ în timp ce încerca să facă racordul la o ţeavă. Tânărul a decedat. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă”, a transmis, la rândul său, IPJ Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.