O persoană şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost rănite, sâmbătă, într-un accident produs pe Drumul Naţional 59, în judeţul Timiş, de către un adolescent de 16 ani care s-a urcat la volanul unei maşini şi circula cu viteză excesivă. La un moment dat a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism condus regulamentar în care se aflau patru persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Timiş au declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că o persoană şi-a pierdut viaţa şi cinci au fost rănite în urma unui accident produs pe DN 59.

”Un tânăr de 16 ani care conducea dinspre Şag spre Timişoara, din cauza vitezei excesive, a pătruns pe contrasens şi a lovit un autoturism condus regulamentar”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Judeţene Timiş.

În maşina care a fost lovită se aflau patru persoane, iar în cea care a provocat accidentul, şoferul şi un pasager. Pasagerul a decedat pe loc, toate celelalte cinci victime fiind transportate la spital.
Deocamdată, nu s-a stabilit identitatea bărbatului care şi-a pierdut viaţa.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi pentru conducere pe drumurile publice fără a poseda permis şi încearcă să stabileasă a cui este maşina pe care o cunducerea adolescentul.

De asemenea, trebuie stabilit în ce condiţii a ajuns acesta să conducă maşina.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.