Şapte persoane au fost implicate, marţi, într-un accident rutier, în urma impactului dintre o maşină şi un microbuz. În maşină se afla doar şoferul, iar în microbuz erau şase persoane. Trei victime au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, marţi, în apropiere de Timişoara, în localitatea Sânandrei.

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru asigurarea măsurilor PSI şi de prim-ajutor în urma producerii unui accident rutier în localitatea Sânandrei, ieşire spre Dudeştii Noi. A fost alertat Detaşamentul 1 Timişoara şi la locul evenimentului s-au deplasat: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD. La faţa locului au fost alocate şi două ambulanţe SAJ. În sprijin este solicitat elicopterul SMURD CS”, a transmis ISU Timiş.

În accidentul rutier au fost implicate un autoturism în care se afla doar conducătorul şi un microbuz cu şase persoane.

Potrivit ISU Timiş, din primele informaţii, în urma accidentului au rezultat trei victime, conştiente, care au fost transportate la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.