Un bărbat de 32 de ani, inconştient, a fost găsit căzut la pământ pe o stradă în localitatea Cerneteaz din judeţul Timiş. Agresorii au fost imediat găsiţi de poliţişti şi au fost reţinuţi 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un apel la numărul de urgenţă 112 a anunţat că un bărbat inconştient a fost găsit căzut la pământ.
 
"La data de 21.06.2023, poliţiştii timişeni au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zilei, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit în stare de inconştienţă, căzut la pământ, în localitatea Cerneteaz din judeţul Timiş", a transmis joi IPJ Timiş.
 
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bărbatul a fost bătut.
 
"Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilindu-se faptul că barbatul, în timp ce se afla în localitatea Cerneteaz, din judeţul Timiş, ar fi fost agresat fizic de către alţi 4 bărbaţi, fiind lovit în mod repetat în zona capului şi a corpului cu pumnii, cu picioarele şi cu mai multe obiecte contondente", a precuzat IPJ Timiş.
 
Agresorii au fost depistaţi şi reţinuţi 24 de ore.
 
"În urma investigaţiilor efectuate, la data de 21 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Timişoara au depistat în localităţile Cerneteaz şi Giarmata, din judeţul Timiş, 4 bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 43 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, aceştia fiind conduşi la sediul poliţiei pentru audieri. 
 
În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind introduşi în Centrele de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Timiş şi Hunedoara", a adăugat IPJ Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.