Doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce au intrat într-o farmacie, în timp ce aceasta era închisă, purtând cagule pe faţă, şi au furat un laptop şi 16.000 de lei. Cei doi au fost identificaţi de poliţişti, iar acum sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii Secţiei 9 Rurale Jebel sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta au reţinut doi tineri bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, la data de 19.02.2024, poliţiştii Secţiei 9 Rurale Jebel au fost sesizaţi de către angajata unei farmacii situate în localitatea Liebling cu privire la faptul că, în perioada 17.02.-19.02.2024, persoane necunoscute cu faţa acoperită ar fi pătruns şi ar fi sustras din interior un laptop şi suma de 16.000 lei”, a transmis IPJ Timiş.
 
În urma verificărilor, poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 26 de ani şi un altul de 25 de ani, care ar fi dat spargerea în farmacie.
 
Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru furt calificat, fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiş.
 
Poliţiştii încearcă acum să recupereze prejudiciul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.