Un accident rutier a avut loc duminică, pe DJ 591, între localităţile Săcălaz şi Sânmihaiu Român, în apropiere de Timişoara. Un copil de doi ani a decedat, la fel şi părinţii lui. Un al doilea copil al familiei, un băiat de 7 ani a fost rănit şi a fost dus de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele unei femei care a provocat accidentul, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”O femeie în vârstă de 32 de ani conducea un autoturism pe DJ 591 A dinspre Săcălaz spre Sânmihaiu Român,iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers,condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani.
 
În urma impactului conducătorul auto, soţia acestuia în vârstă 28 de ani şi un băieţel de 2 ani au decedat,iar celălalt copil al familiei, un băiat de 7 ani a fost rănit şi transportat la spital”, transmite IPJ Timiş.
 
De asemenea, femeia care a produs accidentul a fost şi ea rănită.
 
 
Poliţiştii fac cercetări într-un dosar penal întocmit pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.