Acoperişul unei benzinării din localitatea Biled, judeţul Timiş, a fost luat de vânt, sâmbătă seară, şi a blocat traficul rutier pe DN 6. Din cauza vijeliei puternice, pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Astăzi, 5 august, începând cu ora 13:00, pentru judeţul Timiş a fost emisă o avertizare meteorologică cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. În intervalul orar 17:00-18:00, pompierii din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 Timişoara şi Secţiei Sânnicolau Mare au fost solicitaţi să intervină pentru degajarea a 8 copaci căzuţi pe carosabil şi unul de pe un autoturism parcat, în Timişoara”, a transmis ISU timiş, sâmbătă seară.
 
De asemenea, pompierii au intervenit şi după ce un acoperiş al unei benzinării a fost luat de vânt, dar şi după ce au căzut elemente de acoperiş într-un sat.
 
”S-a intervenit pentru înlăturarea unui acoperişcăzut pe DN 6 (drum blocat), în comuna Biled, intervenţie la care au participat şi pompierii voluntari ai comunei, dar şi pentru degajarea unor elemente de acoperiş în satul Iohanisfeld”, a mai transmis ISU Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.