Un accident rutier în care au fost implicate un autocar cu 54 de pasageri şi trei autoturisme s-a petrecut, luni după-amiază, în localitatea timişeană Cenad, la intervenţie fiind solicitaţi să intervină reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" al judeţului Timiş. Două persoane dintr-unul din autoturisme au fost duse la spital după ce au acuzat dureri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" al judeţului Timiş au fost solicitaţi, la ora 13:35, să intervină la un accident rutier, în care au fost implicate un autocar şi trei autoturisme, în localitatea Cenad.

La locul intervenţiei, s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă, un ofiţer şi trei subofiţeri.

La sosirea echipajului, cei 54 de pasageri din autocar au fost preluaţi de un alt autocar, aceştia neavând nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit ISU Banat, două persoane aflate într-unul dintre autoturismele implicate în accident au acuzat dureri în urma impactului şi au fost preluate de echipajele SAJ pentru a fi transportate la spital.

Echipajul de pompieri a rămas pentru a asigura măsurile PSI specifice în caz de accident rutier, mai precizează sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.