Un bărbat care avea în mână un obiect ce părea înţepător a intrat, marţi, în sediul unei bănci din Sectorul 3 al Capitalei şi le-a cerut angajaţilor banii din casierie. Funcţionarii au reuşit să acţioneze butonul de panică, iar bărbatul a fugit, fără a răni pe cineva şi fără a sustrage bani. El este căutat de poliţişti şi va fi cercetat pentru tentativă de tâlhărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin apel 112, în jurul orei 16.40, angajaţii unei instituţii bancare de pe raza Sectorului 3 au sesizat faptul că în incinta sucursalei a intrat un bărbat care a solicitat angajaţilor banii din casierie, având asupra sau un obiect ce părea a fi înţepător. La momentul în care a fost acţionat butonul de panică, bărbatul a fugit”, au anunţat, marţi seară, reprezentanţii Poliţiei Capitalei. 

Potrivit acestora, nicio persoană nu a fost rănită şi nu au fost sustrase valori. 

În acest moment, poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de tâlhărie şi pentru identificarea şi depistarea suspectului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.