Poliţiştii din Teleorman au stabilit că accidentul din comuna Peretu a fost provocat de femeia care şi-a pierdut viaţa, aceasta, aflându-se la volanul maşinii, nu a respectat indicaţia semnului ”Oprire” la trecerea la nivel cu calea ferată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

IPJ Teleorman a transmis, vineri dimineaţă, precizări cu privire la accidentul produs pe strada Margine Vii Deal din comuna Peretu, cu implicarea unui marfar şi a unui autoturism.

”Cercetările preliminare indică ipoteza că autoturismul condus de către o femeie domiciliată în comuna Peretu nu ar fi respectat indicatorul "Oprire" la trecerea la nivel cu calea ferată, fiind lovit de un marfar. În urma impactului a rezultat decesul conducătoarei auto, o femeie de 75 de ani”, au transmis poliţiştii.

Potrivit acestora, conducătorul vehiculului feroviar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.