O femeie a murit, joi seară, după ce maşina în care se afla a fost lovită de un tren marfar, în localitatea Peretu din judeţul Teleorman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul feroviar s-a produs în localitatea Peretu, unde un autoturism a fost lovit de tren. Acolo au intervenit de la ISU Teleorman o autospecială de stingere, o descarcerare, un SMURD, dar şi un echipaj SAJ cu medic.

”În accident au fost implicate un tren marfar, ce transporta cereale şi un autoturism, rezultând o victimă, încarcerată, în stopcardiorespirator. Este vorba de o femeie, care a fost scoasă rapid de pompieri din caroseria deformată şi predată echipajelor medicale, pentru efectuarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, acestea nu au avut un rezultat pozitiv, echipajul medical al SAJ Teleorman fiind nevoit să declare decesul”, a transmis ISU.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.