O ţeavă de gaz a fost avariată vineri, în urma unui accident rutier în apropierea Spitalului ”Grigore Alexandrescu”, din Capitală, astfel că alimentarea cu gaze a fost sistată pentru 130 de concumatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma unui accident auto care a afectat un branşament de gaz ce alimentează imobilul situat la numărul 27, din Strada Clopotarii Vechi, sectorul 1, din municipiul Bucureşti, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale astăzi, 2 aprilie 2021, începând cu ora 11:00, asigurând toate condiţiile de siguranţă şi securitate în zonă. În urma acestei situaţii sunt afectaţi circa 130 de clienţi casnici şi non-casnici”, au anunţat reprezentanţii Distrigaz Sud Reţele.

Echipele companiei sunt în teren şi fac demersurile necesare pentru a asigura remedierea defecţiunilor tehnice astfel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi să se realizeze în cel mai scurt timp.

”După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”, precizează reprezentanţii companiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.