Tavanul unei secţii de poliţie din oraşul Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, s-a prăbuşit, în cursul nopţii de luni spre marţi. Sindicatul poliţiştilor Europol face publice imagini comentând situaţia şi spunând că incidentul se încadrează în „România lucrului bine făcut”, ei adăugând că în curând poliţiştii vor fi nevoiţi să poarte căşti de protecţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sindicatul Europol este cel care a publicat, marţi după amiază, imagini cu plafonul căzut în secţia de poliţie din Pucioasa. 
„Nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebaţi, este sediul unei unităţi de poliţie din România lucrului bine făcut. Imaginea de mai jos reflectă realitatea cruntă în care poliţiştii îşi desfăşoară activitatea. Şi dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiţi să intrăm în serviciu echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”, scrie Europol pe Facebook.
Reprezentanţii menţionează că anterior incidentului nu au fost „evidenţiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenţia cu privire la acest pericol”.
„Din fericire totul s-a întâmplat în afara orelor de program când niciun cetăţean sau vreunul dintre colegii noştri nu se aflau în sediul unităţii de poliţie, nefiind înregistrate victime” ,se mai arată în mesajul postat de sindicalişti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.