O tânără de 27 de ani din judeţul Prahova,care se declara specialistă în ghicit online, este cercetată de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoane cu sume care ajung la aproximativ 50.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânăra era specializată în ghicit online şi era deţinătoarea a două pagini de Facebook prin intermediul cărora îşi racola clienţii cărora le promitea că le poate rezolva probleme de orice natură.

Nu mai puţin de 20 de persoane cu vârste între 25 şi 50 de ani au picat în plasa femeii, care le-a promis rezolvarea unor probleme de sănătate sau sentimentale şi le-a încasat astfel aproximativ 50.000 de lei. Două dintre victime sunt din Buzău iar celelalte din alte judeţe sau chiar din Germania, Republica Moldova sau Italia. De asemenea, oamenii legii nu exclud posibilitatea ca numărul păgubiţilor să fie mai mare dar aceştia să nu fi depus plângeri astfel că ancheta este în desfăşurare.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din ambele judeţe, au pus joi în executare două mandate de percheziţie domiciliară în Prahova şi Iaşi, la imobile utilizate de tânăra bănuită de înşelăciune.

În ciuda dovezilor strânse de anchetatori Prezicătoarea Ana Maria nu a putu fi reţinută. Ea este însărcinată în 8 luni şi poate naşte în orice moment. Ea este concubina unui cunoscut interlop din judeţul Iaşi, Cosmos Tănase, supranumit Prinţul Ţiganilor, care a condus în anii 90 o reţea de cerşetorie care acţiona în Germania şi unde acesta ajunsese să-şi mutileze persoanele exploatate pentru a-i impresiona pe oameni să le dea mai mulţi bani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.