Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost înregistrat de aparatul radar, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 203 kilometri pe oră pe o stradă din municipiul Braşov. Bărbatul nu consumase alcool, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 06 iunie 2021, în jurul orei 01:40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Braşov au depistat în trafic un tânăr, în vârstă de 23 ani, care conducea un autovehicul pe strada Calea Bucureşti din municipiul Braşov, fără a respecta limita legală de viteză prevăzută pentru acel sector de drum, respectiv rulând cu o viteză de 203 km/h.  Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, fiind dispusă măsura complementară a reţinerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, informează, duminică, Poliţia judeţeană Braşov. 
Conform sursei citate, tânărul şofer a fost testat din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.