Un tânăr de 26 de ani a fost reţinut pentru uciderea bărbatului de aproximativ 50 de ani, găsit înjunghiat şi incendiat într-o clădire dezafectată din municipiul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, Liliana Istrate, a declarat, marţi, că a fost identificat un tânăr fără adăpost, care a recunoscut că l-a înjunghiat de mai multe ori pe bărbatul găsit decedat la sfâşitul săptămânii trecute într-o clădire dezafectată. 

"Este vorba despre un bărbat de 26 de ani, tot om al străzii, care şi-a recunoscut fapta. Moartea victimei s-a datorat şocului hemoragic produs prin înjunghiere. Au fost peste 20 de lovituri de cuţit. Inculpatul a spus că a victima i-ar fi furat nişte cabluri", a afirmat Istrate.
 
Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor. 
 
Un bărbat fără adăpost a fost descoperit decedat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o clădire dezafectată din municipiul Galaţi, după ce a fost înjunghiat şi incendiat, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi deschizând un dosar penal pentru omor. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.