Un tânăr de 26 de ani din Piteşti a fost reţinut de către poliţişti, joi, fiind acuzat că a furat din casa fostei sale concubine bijuterii, lingouri din aur, genţi de lux şi haine a căror valoare depăşeşte 150.000 de euro. Bunurile au fost găsite în locuinţa pe care bărbatul o deţine împreună cu fosta sa soţie, care este şi ea cercetată pentru că a agresat-o fizic pe iubita bărbatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 23 februarie a.c. poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti au identificat un bărbat de 26 de ani, din municipiul Piteşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, la data de 13 februarie a.c., tânărul ar fi sustras din locuinţa unei femei mai multe bunuri (genţi, haine şi bijuterii), în valoare de aproximativ 150.000 de euro”, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, într-un comunicat dat publicităţii joi.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că bărbatul cercetat pentru furt a sustras din locuinţa fostei sale concubine bijuterii valoroase, lingouri din aur, genţi de lux şi haine de la branduri scumpe.

Femeia este cea care a depus plângere la Poliţie, susţinând că, pe lângă faptul că bărbatul i-a furat bunurile din casă, fosta soţie a acestuia a bătut-o.

În urma cercetărilor, poliţiştii au găsit în locuinţa pe care bărbatul o deţine împreună cu fosta sa soţie toate bunurile sustrase. În plus, anchetatorii au constatat că bărbatul, care în această perioadă are permisul suspendat, a condus în mai multe rânduri autoturismul de lux pe care-l deţine, încălcând astfel legea.

În cursul zilei de joi, suspectul a fost reţinut pentru furt.

Fosta soţie a acestuia este şi ea cercetată, în stare de libertate, pentru agresiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.