Un tânăr de 29 de ani din Focşani, taximetrist, a fost reţinut după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă cannabis, anchetatorii stabilind că el se ocupa cu vânzarea de stupefiante din anul 2013. Alţi şase tineri din Focşani sunt cercetaţi în acest caz pentru consum de droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Vrancea, un bărbat de 29 de ani a fost reţinut de anchetatori în urma unui flagrant care a avut loc miercuri, el fiind prins în timp ce încerca să vândă circa 80 de grame de cannabis.

În urma cercetărilor, poliţiştii au concluzionat că, în 2013, tânărul a început să cumpere droguri din diverse surse, în special de la dealeri din Capitală, pentru a le vinde ulterior consumatorilor din Focşani. O parte din stupefiante erau păstrate pentru consumul propriu, altele erau plasate pe piaţa neagră din municipiu.

După organizarea flagrantului, poliţiştii au făcut şase percheziţii domiciliare la locuinţa bărbatului şi la cele a cinci tineri din Focşani, identificaţi ca fiind consumatori. Tinerii cumpărau droguri de la taximetrist, ei fiind cercetaţi acum în stare de libertate pentru consum de droguri.

În urma descinderilor, poliţiştii au găsit şi au ridicat cantitatea de aproximativ 40 de grame de cannabis, cinci grindere şi trei cântare electronice.

Toate cele şase persoane au fost duse la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise.

În urma probatoriului administrat, DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea a emis împotriva traficantului o ordonanţă de reţinere, el urmând a fi prezentat Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă pentru trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului şi pentru a stabili numărul persoanelor care cumpărau droguri prin intermediul lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.