Un tânăr de 26 de ani din judeţul Botoşani a fost plasat sub control judiciar după ce, în urma consumului de alcool şi a unui conflict spontan, l-a rănit pe altul cu un obiect tăietor în spate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Botoşani a anunţat, vineri, că un tânăr de 26 de ani a fost identificat ca autorul unei agresiuni produse în comuna Trusesti.
 
Astfel, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 26/27 decembrie, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea de domiciliu,
el l-a lovit pe un alt bărbat, de 29 de ani, cu un obiect tăietor în spate, rănindu-l. Agresiunea a avut loc în urma consumului de alcool şi a unui conflict spontan.
 
În cauza a fost întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.
 
Vineri seară, tânărul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.