Poliţiştii dâmboviţeni au confiscat aproape 400 de arme care au fost găsite în depozitul unei firme ce anterior fusese autorizată pentru a deţine arme, dar nu le-a depus la un armurier autorizat după expirarea avizelor, administratorul fiind cercetat penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat publicat vineri, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, poliţiştii de la Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au indisponibilizat 389 de arme letale şi neletale supuse autorizării şi 3.000 de elemente de muniţie descoperite într-un depozit al unei firme din Târgovişte care nu deţine autorizaţie în acest sens.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Anterior, societatea respectivă a avut avizele necesare, însă nu le-a reînnoit şi nici nu a depus armele şi muniţia la un armurier autorizat.

FOTO: Poliţia Română
FOTO: Poliţia Română

Administratorul firmei este cercetat penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.