Bărbatul de 52 de ani care a intrat în curtea locuinţei unui gorjean şi l-a împuşcat este căutat de efective mărite de poliţişti şi jandarmi, dar şi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie. Suspectul fusese condamnat la doi ani de închisoare pentru şantaj, iar instanţa a emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Din dispoziţia conducerii IGPR, efectivele de poliţişti care îl caută pe bărbatul bănuit au fost suplimentate, astfel că, în sprijinul celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj, acţionează colegi din judeţele limitrofe, precum şi specialişti din Aparatul Central al Poliţiei Române. De asemenea, jandarmii din Gorj care sunt angrenaţi în căutări sunt sprijiniţi de jandarmii din judeţele învecinate şi de la o grupare mobilă de jandarmi”, a transmis, sâmbătă, Poliţia Română.
 
Totodată, căutările sunt efectuate cu ajutorul unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne.
 
Poliţiştii îi sfătuiesc pe cetăţenii care îl văd pe bărbatul căutat să nu intervină şi să sune imediat la 112.
 
Potrivit informaţiilor furnizate de Poliţie, pe numele lui Petre Stăncioi a fost emis, vineri, de către Judecătoria Târgu Jiu, un mandat de executare a pedepsei de doi ani de închisoare, pentru şantaj.
 
Un bărbat de 49 de ani din judeţul Gorj a fost împuşcat în picioare şi în abdomen de un alt bărbat, care a intrat în curtea locuinţei sale. Victima a fost transportată la spital cu patru răni produse prin împuşcare. Bărbatul rănit a fost operat şi se află la Terapie Intensivă, în stare stabilă. Agresorul, în vârstă de 52 de ani, este căutat de poliţişti.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.