Doi tineri suspectaţi că, la începutul lunii octombrie, au intrat mascaţi în sediul Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, de unde au furat bani şi bonuri valorice în valoare de 90.000 de lei, au fost prinşi de poliţişti. Ei au fost reţinuţi pentru furt calificat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, poliţişti de la Poliţia municipiului Cluj-Napoca au făcut percheziţii, marţi, în Iaşi şi Timişoara, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activităţii infracţionale a doi bărbaţi, în vârstă de 25 şi 26 de ani.

Aceştia sunt suspectaţi că, în noaptea de 2/3 octombrie, având feţele acoperite, au intrat într-o universitate de pe Calea Mănăştur din Cluj-Napoca, iar din seiful casieriei au sustras bani şi bonuri valorice, cauzând un prejudiciu estimat la peste 90.000 de lei.

Atunci, în urma sesizării primite, s-a constituit un grup de lucru format din poliţişti din cadrul mai multor structuri şi au început cercetări, iar în urma investigaţiilor s-a reuşit identificarea şi depistarea celor doi suspecţi.

La percheziţii au fost ridicate articole de îmbrăcăminte, bani şi alte bunuri cu valoare probantă în dosarul penal instrumentat.

Cei doi tineri au fost duşi la Poliţie, iar ulterior au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru furt calificat.

La acţiuni au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti din cadrul Poliţiei Cluj.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.