Un bărbat din judeţul Suceava a fost arestat pentru 30 de zile, după ce şi-a lovit unchiul cu maşina, iar apoi l-a transportat acasă şi, deşi victima se afla în stare gravă, nu a i-a acordat îngrijiri medicale, abandonând-o. Bărbatul rănit a murit două zile mai târziu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pe data de 5 ianuarie, în jurul orei 19.30, un bărbat conducea o autoutilitară, iar la un moment dat a lovit un bărbat care se deplasa pe marginea drumului.
 
Şoferul a luat persoana rănită în autovehicul, iar în acel moment şi-a dat seama că bărbatul rănit este unchiul său şi l-a dus acasă. 
 
“Deşi victima prezenta leziuni grave care nu-i permiteau deplasarea, având membrele inferioare fracturate, şi  cunoştea că aceasta locuieşte singură, a lăsat-o fără supraveghere, fără a-i acorda minime îngrijiri medicale. Urmare a acţiunii inculpatului şi a imposibilităţii de a se interveni pentru salvarea vieţii victimei, aceasta a decedat la data de 7 ianuarie”, a transmis, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava. 
 
Bărbatul a fost arestat preventiv pe data de 26 ianuarie pentru comiterea infracţiunii de omor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.