Traficul feroviar în dreptul localităţii Iacobeni, judeţul Suceava, a fost restricţionat, miercuri, după ce un TIR s-a răsturnat pe calea ferată, un tren de persoane fiind redirecţionat din zonă. De asemenea, traficul rutier pe drumul naţional 17 a fost îngreunat aproximativ o oră pentru ridicarea autovehiculului de mare tonaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) a anunţat că, miercuri, un autotren a ieşit de pe carosabil în dreptul localităţii Iacobeni, judeţul Suceava, şi a căzut pe firul al doilea al secţiei de cale ferată 502 (la kilometrul feroviar 96+400).

"Un tren de persoane a fost redirecţionat pe firul unu, iar ulterior, nefiind trenuri în circulaţie, a fost scos de sub tensiune şi firul unu, pentru ca operaţiunea de ridicare să se efectueze fără riscuri”, a prezizat IGPR.

Potrivit sursei citate, pe durata ridicării TIR-ului a fost restricţionat şi traficul rutier pe drumul naţional 17- Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc, în zona localităţii Iacobeni.

Operaţiunea de ridicare a durat aproximativ o oră, fiind redeschis atât traficul rutier, cât şi cel feroviar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.