Un tânăr din Rădăuţi care a refuzat să oprească maşina la semnalul poliţiştilor a fost urmărit mai bine de cinci kilometri. La un moment dat, şoferul şi pasagerul au abandonat vehiculul şi au fugit în pădure, fiind şi acolo urmăriţi şi prinşi. Tânărul avea permisus suspendat, iar maşina pe care o conducea figura sub măsura sechestrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La 24 aprilie 2023, ora 16.30, un echipaj din cadrul Serviciului Rutier Suceava, în timp ce efectua serviciul pe DN 17A Marginea, a efectuat semnal de oprire unui autoturism. Întrucât şoferul nu a oprit la semnal, echipajul de poliţie rutieră a pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala din dotare”, a transmis, marţi, IPJ Suceava.

Sursa citată a precizat că urmărirea s-a desfăşurat pe o distanţă de aproximativ 5-6 km.

”Cei doi bărbaţi aflaţi în autoturismul urmărit au abandonat maşina şi au fugit în pădure, fiind urmăriţi de către echipajul de poliţie, care i-a somat. Ulterior, aceştia au fost imobilizaţi”, a mai precizat sursa citată.

Conducătorul autoturismului, un tânăr, de 23 de ani, din Rădăuţi, nu avea dreptul de a conduce, fiind cercetat într-un dosar pentru o infracţiune la regimul rutier.

De asemenea, autoturismul figurează cu menţiunea sechestrului.

Faţă de conducătorul autoturismului a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 ore.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.