Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Suceava şi procurorii DIICOT au făcut, marţi, şapte percheziţii la persoane bănuite că ar fi traficat cannabis, amfetamine şi etnobotanice, doi bărbaţi fiind conduşi la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Română, marţi, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Suceava şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au făcut şapte percheziţii domiciliare în municipiul Rădăuţi, judeţul Suceava.

Activităţile au vizat persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, dar şi de etnobotanice.

Din cercetări a reieşit că, în perioada februarie - mai 2017, cei în cauză ar fi achiziţionat de pe site-uri specializate droguri de risc (cannabis) şi droguri de mare risc (amfetamine), dar şi substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv (etnobotanice), pe care le-ar fi oferit spre vânzare pe raza municipiului Rădăuţi şi în împrejurimi.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri şi unităţi de calcul şi stocare, iar doi bărbaţi au fost conduşi la sediul DIICOT - Structura Teritorială Suceava, pentru audieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.