Poliţiştii au intervenit la Câmpulung Moldovesc, judeţul Suceava, pentru aplanarea unui conflict provocat de cinci tineri aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, iar unul dintre ei a fost imobilizat deoarece nu s-a suspus indicaţiilor oamenilor legii şi a refuzat să se legitimeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Suceava, luni seară, o patrulă mixtă, formată dintr-un poliţist, un jandarm şi un poliţist local, a observat pe strada 22 Decembrie din municipiul Câmpulung Moldovenesc cinci tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, care se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice şi care provocau scandal. 
 
"În momentul legitimării, unul dintre tineri a refuzat comunicarea datelor personale, iar un alt tânăr din grup a incitat la violenţă săvârşind totodată gesturi obscene şi poziţionându-se ostentativ în zona carosabilă, punând în pericol siguranţa rutieră. Pentru aplanarea conflictului a fost necesară folosirea forţei fizice şi imobilizarea unui tânăr care nu s-a legitimat şi nu s-a supus indicaţiilor poliţiştilor şi jandarmilor. Nu a fost necesară folosirea mijloacelor tehnice din dotare”, se arată în comunicatul IPJ Suceava. 
 
După ce tinerii au fost duşi la sediul Poliţiei, oamenii legii au aplicat patru sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991 referitoare la provocarea de scandal, împiedicarea exercitării atribuţiilor de către personalul MAI, adresarea de injurii şi cuvinte obscene.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.