Pompierii din judeţul Suceava au intervenit, marţi după-amiază, pentru salvarea unui bărbat care şi-a prins picoarele într-un utilaj agricol în timp ce se afla la recoltat de porumb. El a fost stabilizat de medici şi transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii denUrgenţă (ISU) Suceava, dispeceratul pompierilor militari suceveni a fost anunţat, marţi după-amiază, despre faptul că unui bărbat, în vârstă de 68 de ani, i-au fost prinse picioarele într-un utilaj agricol, în timp ce se afla la recoltat de porumb pe un teren din comuna Pătrăuţi.

La faţa locului s-au deplasat echipajele  u o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD Tterapie Intensivă Mobilă de la Detaşamentul de Pompieri Suceava.

Bărbatul, conştient, a fost extras din utilaj şi a fost stabilizat din punct de vedere medical.

Ulterior, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului Judeţean pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Poliţiştii încearcă să stabilească exact cum s-a produs accidentul. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.