Un biciclist a fost lovit, marţi seară, de o maşină în Vatra Dornei, suferind leziuni la cap. Autoturismul era condus de o femeie, cadru militar, care avea o alcoolemie de peste 1,7 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferiţa a părăsit locul accidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Radio Dorna, marţi seară, pe strada Bârnărel din municipiul Vatra Dornei, un bărbat de 65 de ani, care se deplasa pe marginea carosabilului, pe lângă bicicletă, a fost lovit de o maşină condusă de către o femeie în vârstă de 31 de ani.

În urma accidentului, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, iar şoferiţa a părăsit locul accidentului.

Femeia a fost găsită la câteva sute de metri de locul accidentului şi, potrivit martorilor citaţi de Radio Dorna, dormea cu capul pe volan.

Poliţiştii au testat-o cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o concentraţie de 1,72 mg/ l alcool pus în aerul expirat.

Şoferiţa este militar profesionist, angajată în cadrul unităţii militare din Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa- Năsăud.

În cauză se efectuează cercetări pentru "conducerea unui autovehicul, în stare de ebrietate", "vătămare corporală" şi "părăsirea locului accidentului", cercetarile urmând a fi preluate de către procurorii din cadrul Parchetului Militar.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.