Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din judeţul Suceava pentru violenţă în familie după ce soţia sa, în vârstă de 27 de ani, a intrat intenţionat cu maşina într-un parapet metalic, încercând să se sinucidă. Cu o seară înainte, între cei doi a avut loc un conflict, femeia fiind agresată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Judeţeană Suceava a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şcheia au documentat un caz neobişnuit, pornind de la un accident rutier şi ajungând la reţinerea unui bărbat.

În dimineaţa zilei de 12 decembrie, o femeie de 27 ani din comuna Ilişeşti a condus autoturismul pe DN 17, dinspre Ilişeşti spre Suceava, iar din motive iniţial necunoscute, a pierdut controlul asupra vehiculului şi a intrat într-un parapet metalic. Femeia, care era singură în maşină, a fost rănită, iar autoturismul a fost avariat. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l. De asemenea, acesteia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările au fost iniţial desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava, pentru vătămare corporală din culpă.

”Din primele verificări poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la modul de producere a accidentului rutier şi natura evenimetului în sine, lipsa urmelor de frânare şi starea psihofizică a femeii, determinându-i să lărgească spectrul cercetărilor”, a arătat IPJ Suceava.

Ulterior, poliţiştii au stabilit că femeia, mama a trei copii minori, a avut un conflict cu soţul în seara precedentă, fiind inclusiv agresată fizic. Pe fondul stării emoţionale, femeia a încercat să îşi taie venele în acea dimineaţă, dar nu a reuşit să facă acest gest, iar apoi s-a urcat în maşină şi a provocat evenimentul rutier cu intenţii suicidale.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanţa organelor de cercetare penale ale poliţiei judiciare s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de soţul femeii pentru violenţă în familie. Bărbatul a fost audiat după care a fost reţinut, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.