Un bărbat din judeţul Suceava a murit, sâmbătă dimineaţă, împuşcat din greşeală de către vecinul său, cu o armă de vânătoare. Cei doi au vrut să sacrifice un taur, însă fiindcă animalul a devenit agitat proprietarul animalului l-a împuşcat, glonţul a trecut prin corpul bovinei, apoi printr-un perete al grajdului şi s-a oprit în corpul vecinului, acesta neputând fi resuscitat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 07.50, pe raza satului Holda care aparţine de oraşul Broşteni.
„Un bărbat de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodăriei un taur, fiind ajutat şi de către un vecin. Întrucât animalul a devenit agitat, a mers în casă şi a luat o armă de vânătoare pe care o deţine legal şi a efectuat un foc asupra animalului. Glonţul a trecut  prin corpul animalului, printr-un perete al anexei şi a lovit victima (pe vecinul său de 33 ani  care era poziţionat lângă peretele exterior al grajdului”, informează Poliţia judeţeană Suceava.
Bărbatul a sunat imediat la 112, iar echipajul SMURD trimis la faţa locului a încercat timp de zeci de minute să îl resusciteze pe bărbatul de 33 de ani, însă fără rezultat. Acesta a fost declarat mort la ora 9:00, la aproximativ o oră şi zece minute de la incident.
Cazul este cercetat sub îndrumarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei poliţiştii şi procurorii urmând a face încadrarea juridică a faptelor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.