Aproximativ 100 de persoane continuă protestul în apropierea Vămii Siret, cu peste 50 de tractoare, şase TIR-uri şi 15 autoturisme, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Suceava, care au adăugat că a început activitatea de procesare a TIR-urilor din Siret către Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Cu privire la manifestarea spontană de protest a fermierilor/transportatorilor din judeţul Suceava, la aproximativ 2 km de Punctul de Trecere a Frontierei Siret, sunt prezente 52 de tractoare, şase Tiruri, 15 autoturisme şi aproximativ 100 de persoane”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Suceava, Roxana Botezatu. 
 
Ea a precizat că miercuri dimineaţa a început activitatea de procesare a TIR-urilor către Ucraina. 
 
“Începând cu ora 09:30, în vederea fluidizării traficului, s-a dispus începerea activităţii de procesare a tirurilor din oraşul Siret către Ucraina. În acest sens, în coloană de câte zece, tirurile se deplasează către Punctul de Trecere a Frontierei Siret”, a precizat sursa citată.
 
Peste 150 de şoferi din Ucraina au protestat marţi, în centrul oraşului Siret, fiind nemulţumiţi de faptul că din cauza manifestaţiei transportatorilor şi agriculturilor le este blocat accesul în vamă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.