Poliţiştii din Suceava au descoperit, într-un perete dublu al unei autoutilitare care transporta încălţăminte, aproape două sute de mii de ţigarete. Şoferul a fost reţinut fiind acuzat de contrabandă calificată, maşina a fost sechestrată, iar ţigările confiscate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii din Suceava au oprit, pe DN 17 A, pe raza comunei Suceviţa, o autoutilitară condusă de un bărbat de 26 ani, care a declarat că transportă încălţăminte şi tălpi de încălţăminte.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii au observat diferenţe între dimensiunea interioară a autoutilitarei raportată la cea exterioară, fapt pentru care au procedat la conducerea acesteia la sediul Poliţiei.

”După o cercetare amănunţită, a rezultat că în interiorul autoutilitarei era creat un spaţiu suplimentar (perete dublu), în care se aflau depozitate mai multe cutii din carton conţinând pachete de ţigarete de provenienţă extracomunitară, care au fost introduse printr-un capac tăiat în partea de mijloc a cupolei. În interiorul autoutilitarei au fost descoperite 197.640 de ţigarete”, anunţă Poliţia Română.

Poliţiştii au dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat în faţa instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru contrabandă în forma calificată.

De asemenea, s-a instituit sechestru asupra autoutilitarei, fiind confiscate şi ţigările.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.