Un bărbat de 32 de ani a murit după ce maşina în care se afla a izbit violent un utilaj, accident având loc, luni, pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava. Şoferul utilajului a fost rănit, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism Volkswagen Tiguan şi a intrat în plin în utilajul care se deplasa pe celălalt sens de mers. Impactul a fost unul extrem de puternic, partea din faţă a autoturismului fiind distrusă aproape în totalitate.

Acolo s-au deplasat pompierii Detaşamentului Rădăuţi cu o autospecială pentru descarcerare, dar şi un echipaj SMURD. Şoferul autoturismului, în vârstă de 32 de ani, a rămas încarcerat, el fiind scos mort dintre fiarele contorsionate ale maşinii. Bărbatul care conducea utilajul a fost rănit, fiind transportat la spital.

Potrivit jurnaliştilor suceveni, tânărul care şi-a pierdut viaţa este un om de afaceri din localitatea Marginea şi se deplasa spre Rădăuţi, la firma sa care vindea materiale de construcţii.

La locul accidentului nu au fost găsite urme de frânare, fiind luată în calcul şi ipoteza unei sinucideri.

Poliţiştii rutieri suceveni fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.