Mai multe case şi subsoluri ale unor imobile au fost inundate şi pe unele străzi s-a acumulat apă, în urma ploi torenţiale din Capitală, iar un copac a fost doborât de vântul puternic şi a căzut pe o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, Daniel Vasile, pompierii au fost solicitaţi să intervină în aproximativ 20 de cazuri unde s-a acumulat apă în case şi în subsoluri ale unor imobile, dar şi pe străzi.

Acumulări de apă au fost pe străzile Moldovei, Andrei Şaguna şi Steluţei, toate din Sectorul 1

În zona străzii Aviator Popişteanu, tot în Sectorul 1, un copac a căzut pe o maşină.

De asemenea, au fost acumulări de apă şi s-a solicitat intervenţia pompierilor în cartierul Dămăroaia din Sectorul 1 şi, în judeţul Ilfov, în Chitila, Otopeni şi Ştefăneştii de Jos.

Pompierii intervin cu motopompe remorcarbile şi transportabile.

Duminică seara, timp de aproximativ o oră, până la 20.30, Bucureştiul şi judeţul Ilfov au fost sub avertizare cod portocaliu de ploi torenţiale. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.