Şoferul uneia dintre cele trei maşini implicate în accidentul produs pe DN 1, în judeţul Sibiu, a murit, iar altul este în stare gravă, fiind preluat de un elicopter SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, şoferul uneia dintre cele trei maşini implicate în accidentul dintre localităţile sibiene Scoreiu şi Porumbacu a murit. 

De asemenea, un alt şofer, cel care ar fi produs accidentul, este în stare gravă, având multiple traumatisme, şi a fost preluat de un elicopter SMURD.

Alte două persoane rămase încarcerate au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital.

Accidentul ar fi avut loc din cauza unei depăşiri neregulamentare.

 

Trei maşini s-au ciocnit pe DN 1 Sibiu-Braşov, între localităţile Scoreiu şi Porumbacu, iar în urma impactului patru persoane au fost rănite.

Din cele patru persoane rănite în accident trei au rămas încarcerate. Ulterior, şoferul uneia dintre maşini, care nu a rămas încarcerat, a murit. 

Mai multe echipaje SMURD şi de la Serviciul de Ambulanţă s-au deplasat la locul accidentului. 
 
Traficul rutier în zona producerii accidentului este complet blocat. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.