Poliţiştii din Vrancea au reuşit să-l prindă, după aproape 24 de ore, pe şoferul care a accidentat mortal un adolescent de 16 ani. Bărbatul care a provocat accidentul şi a fugit are 74 de ani şi a fost ridicat de pe stradă, din localitatea Lieşti, judeţul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Lidia Braşoveanu, mai întâi a fost descoperită autoutilitara implicată în accident, în comuna gălăţeană Lieşti, după care a fost descoperit şi autorul accidentului. Bărbatul de 74 de ani a fost ridicat de pe stradă.

"A fost identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier de la Năneşti, pe raza comunei Lieşti, judeţul Galaţi. Este vorba despre o autoutilitară înmatriculată în judeţul Galaţi. Ulterior, a fost identificat pe raza localităţii Lieşti, din judeţul Galaţi, conducatorul autoutilitarei implicat în accidentul mortal de aseară. Este vorba despre un bărbat de 74 de ani, din localitate. Acesta a fost testat alcoolscop la momentul depistării, rezultatul fiind negativ. Va fi condus pentru audieri la sediul IPJ Vrancea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu

Pe imaginile filmate de camerele de supraveghere din zonă se vede că o autoutilitară albă l-a lovit, luni seară, pe adolescentul de 16 ani, în localitatea Năneşti.

Totodată, în urma cercetărilor, poliţştii au stabilit dinamica accidentului. Băiatul de 16 ani mergea pe jos, pe marginea drumului, iar la un moment dat a încercat să ocolească o maşină parcată.

În acel moment, adolescentul a fost lovit peste cap cu oglinda de către autoutilitara care şi-a continuat drumul, copilul fiind declarat ulterior decedat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.