Poliţiştii prahoveni anunţă că l-au identificat pe şoferul care joi a forţat barierele la trecerea la nivel cu cale aferată din localitatea Brazi, rupând una dintre bariere cu puţin timp înainte de trecerea unui tren de persoane. În urma evenimentului, Poliţia a deschis un dosar penal care vizează infracţiunea de distrugere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La data de 24 august a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de distrugere a unei bariere de la trecerea la nivel cu calea ferată, din comuna Brazi. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Brazi”, anunţă, vineri, Poliţia judeţeană Prahova.
Instituţia precizează că cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.
Şoferul unui autoturism a fost filmat, joi, în timp ce forţează şi rupe bariera la trecerea la nivel cu calea ferată din localitatea Brazi, în judeţul Prahova. Conform CFR Infrastructură, incidentul a avut loc în contextul în care semnalele de culoare roşie care anunţă apropierea trenului erau aprinse, iar în zonă trenurile circulă cu 140 de kilometri pe oră.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.