Şoferul care şi-a pierdut viaţa în urma unui accident grav petrecut pe Şoseaua Chitila din Capitală, duminică seară, când a lovit în plin pe o trecere de pietoni o familie care traversa strada, provocând moartea celor doi soţi şi rănirea copilului lor de trei ani, nu avea permis de conducere, a declarat, pentru News.ro, comisarul şef Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele cercetări ale accidentului grav care s-a produs duminică seara pe Şoseaua Chitila din Capitală au arătat că şoferul autoturismului care a lovit, pe trecerea de pietoni, o familie, provocând moartea celor doi soţi şi rănirea uşoară a copilului lor de trei ani, nu avea permis de conducere.

Starea celuilalt rănit, un copil de 14 ani, care se afla în maşina şoferului care a provocat accidentul, este în continuare gravă. Femeia ucisă pe trecerea de pietoni era însărcinată în luna a opta.

Şoferul care a provocat un accident grav, duminică seară, pe Şoseaua Chitila din Capitală, a murit la Spitalul Universitar. Cei doi pietoni care şi-au pierdut viaţa după ce au fost loviţi de autoturism pe trecere erau soţ şi soţie, iar femeia era însărcinată, a declarat, luni, pentru News.ro, comisarul şef Ovidiu Munteanu, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Accidentul a fost provocat de un autoturism al cărui şofer conducea cu viteză, ar fi pierdut controlul volanului şi a lovit familia aflată pe trecerea de pietoni, a ricoşat apoi într-un refugiu de tramvai şi a lovit două autoturisme care veneau din sens opus, a declarat, duminică, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

"Autoturismul, înmatriculat în Italia, venea dinspre Chitila spre Bucureşti. Pe fondul vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit două persoane care traversau strada. Maşina a lovit apoi un refugiu de tramvai şi a pătruns pe contrasens, unde a lovit două autoturisme care circulau regulamentar, dinspre Bucureşti spre Chitila", a spus comisarul şef Ovidiu Munteanu.

Circulaţia tramvaielor în zonă a fost blocată, ca şi sensul de circulaţie pe care s-a petrecut accidentul, traficul fiind deviat pe străzile laterale.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Adrian Marin, a declarat, duminică, pentru News.ro că la locul accidentului au fost trimise şase ambulanţe.

"Au fost patru victime, din care două decedate. Alte două au fost transportate în stare gravă la Spitalele Universitar şi Floreasca. În accident au fost implicate trei autoturisme. La faţa locului au fost trimise şase ambulanţe SMURD, dintre care două cu medic şi un echipaj de descarcerare", a spus Adrian Marin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.