Un şofer care a fost prins circulând cu 120 de kilometri pe oră pe o stradă din Craiova a fost urmărit de poliţişti deoarece nu a oprit la semnal, iar când a fost oprit, oamenii legii au găsit în autoturism un pistol şi trei cartuşe, arma fiind neletală, dar supusă autorizării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, în noaptea de joi spre vineri, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au identificat un autoturism care se deplasa pe Calea Bucureşti cu viteza de 120 de kilometri pe oră.
 
"Poliţiştii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului, însă conducătorul acestuia a refuzat să se supună, fapt pentru care poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia cu semnalele acustice şi luminoase până pe DN 65 VOS, unde s-a reuşit oprirea în trafic. Astfel, la volanul autoturismului, poliţiştii au identificat un bărbat de 38 de ani, din Craiova, care a fost imobilizat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.
 
În urma controlului, poliţiştii au găsit un pistol prevăzut cu încărcător şi trei cartuşe, stabilind că acesta ar fi din categoria armelor neletale, supuse autorizării.
 
Acolo au ajuns şi poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, pistolul şi muniţia aferentă acestuia fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor, bărbatul fiind anchetat pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.
 
De asemenea, bărbatul a fost amendat de poliţişti pentru abaterile constatate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.