Sicriul cu trupul neînsufleţit al artistului Victor Socaciu va fi depus miercuri, între orele 12.00-14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1, a anunţat Camera Deputaţilor, într-un comunicat oficial. Victor Socaciu a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2008 – 2012.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul pietonal şi auto se va efectua pe la intrarea din colţul clădirii, aflată la intersecţia Bulevardului Naţiunile Unite cu Bulevardul Libertăţii (intrarea C1). În vederea accesului şi participării, pe întreaga durată a evenimentului se vor respecta măsurile sanitare în vigoare pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, se precizează în comunicat.

Victor Socaciu a fost deputat în Parlamentul României în legislatura 2008 – 2012.

A ocupat funcţiile de vicepreşedinte al Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă şi de membru în Comisiile permanente comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO şi cea a Revoluţionarilor din Decembrie 1989.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.