Un copil de 9 luni şi mama sa au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident rutier produs pe DN 14 B, în judeţul SIbiu, de un şofer care avea o alcolemie de 0,68 alcool pur în aerul expirat. De asemenea, poliţiţiştii au stabilit că maşina pe care o conducea nu avea poliţă RCA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Sibiu, un accident s-a produs, sâmbătă, pe DN 14 B, iesire din Copsa Mica spre Seica Mica.

”Pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă şi conducerii sub influenţa alcoolului, s-a produs o coliziune între două autoturisme. Şoferul vinovat, în vârstă de 31 de ani, avea o alcoolemie de 0,68 alcool pur în aerul expirat”, au precizat poliţiştii.

De asemenea, agenţii de la faţa locului au stabilit că aşina pe care o conducea bărbatul nu avea încheiată o poliţă RCA.

În urma impactului, din maşina lovită, au fost răniţi un copil de 9 luni şi mama sa, în vârstă de 20 de ani, ambii fiind transportaţi la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.