Trei persoane, între care un adolescent de 16 ani, au fost transportate la spital după ce au încercat să stingă un incendiu de vegetaţie izbucnit în apropierea zonei unde locuiesc, în Sibiu. Cele trei victime s-au intoxicat cu fum, iar una dintre ele, o femeie de 31 de ani, a suferit şi arsuri de căi aeriene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, în zona Câmpşor, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. Acolo au fost mobilizate o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ, dintre care unul cu medic.

Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars aproximativ 200 de metri pătraţi de vegetaţie uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spaţii deschise.

Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane, doi adulţi şi un minor. O femeie în vârstă de 31 de ani, cu arsuri ale căilor aeriene, a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD, un bărbat în vârsta de 25 de ani şi un adolescent în vârstă de 16 ani, intoxicaţi cu fum, au fost transportaţi la UPU Sibiu respectiv CPU Sibiu de către echipajele SAJ.

Reprezentanţii SAJ Sibiu au arătat că aceste trei persoane au încercat să stingă incendiul de vegetaţie aflat în apropierea zonei unde locuiesc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.